janek_s kirjutas:
Miks pettunud,äkki mõne sõnaga...
tahaks nagu parktiliselt midagi teha, saan sellest aru et algul nagu klassis teed algul asjad selgeks ja siis nagu hakkad asja praktikas tegema.
meil on seal nii et õps seletab mingi teema ära siis mõne aja pärast töö, teed ära töö ja asi nii jääbki.
mootorite kohta tegime nagu teooria ära ja praktika oli nii, et klassis mitu mootorit, ühe mootori juures 3 inimest ja ise peame õppima, õps toimetab kuskil mujal. õps võiks näidata ja seletada.
mõni õps selline et seletab teemast ja siis järsku lääb teema mingi mõttetu asja peale ja tund nii otsa saabki.
olen teisel kursusel ja tahaks hakat remontima jms. võiks põllutöid teha ja särki värki aga ei. kolmandal kursusel nagu pidime saama 2 päeva künda ja kogumoos vist
keevitamise õpetamine käis nii, et õps näitas kus keevitus on, kust tööle hakkab ja hakka ise mässama, sellist asja nagu kuidas hea õmblus saada või midagi taolist me ei saanud
kevadel ja sügisel on mul nii et pean kodus abis olema ja tekivad õppevõlad, näiteks tekkiski selles keevituses võlad ja tegin need järgi mitte keevitades vaid puid ladudes koolis
hetkel on olnud nagu kaks suuremat praktikat nädal aega laudas lüpstes ja tööpraktika(koristasime kooli ümbrust ja mõni tegi looma kopleid), kuna kevadel olin kodus abis tekkisid ka seal tööpraktikas võlad pidin tunnid tasa tegema, ütlesin et ega ma puudusin kevadtööde pärast aga nemad ütlesid umbes nii et see pole põhjendus....mul oli nii et ok siis mis kuradi kool see sihuke on
kas pole masendav....
sellised on minu kogemused selle kooliga