Foorum põllumeestele
http://foorum.rodnas.ee/

lambaliha
http://foorum.rodnas.ee/viewtopic.php?f=6&t=38
1. leht 1-st

Autor:  jürto [ Pühapäev Veebr 10, 2008 10:23 am ]
Teema pealkiri:  lambaliha

Kõige parem sašlõkk on lambalihast :D

Autor:  Kaleidoskoop [ Teisipäev Veebr 26, 2008 6:39 pm ]
Teema pealkiri: 

Mulle jällegi maitseb ema tehtud ühepajatoit lambalihaga! Ise ei oska sellist kahjuks teha.

Autor:  õpipoiss [ Pühapäev Apr 06, 2008 8:12 pm ]
Teema pealkiri: 

Kõikse huvitavam on see et kuigi ise kasvatame lambaid mulle lamba liha eriti ei maitse. Mida ei saa aga öelda lambalihast tehtud sa

Autor:  õpipoiss [ Pühapäev Apr 06, 2008 8:13 pm ]
Teema pealkiri: 

jätkub siis: sašlõkki kohta

Autor:  jürto [ Esmaspäev Apr 07, 2008 4:51 am ]
Teema pealkiri: 

ma pakun,et sa oled seda lihtsalt niipalju söönud ,et kopp ees :lol:

Autor:  õpipoiss [ Esmaspäev Apr 07, 2008 2:20 pm ]
Teema pealkiri: 

No võib-olla ka seda :)

Autor:  v2ndag2nxter [ Neljapäev Mai 29, 2008 9:12 pm ]
Teema pealkiri: 

see lambaliha mis on pm maa sees tehtud see on kõige parem mis olla saab
aga sede peab oskama teha ja ma tean ühte kes seda oskab
nii palju kui mina olen sellega kokku puutunud siis keegi pole kurtnud liha maitse üle

Autor:  õpipoiss [ Reede Mai 30, 2008 11:17 am ]
Teema pealkiri: 

v2ndag2nxter kirjutas:
see lambaliha mis on pm maa sees tehtud see on kõige parem mis olla saab
aga sede peab oskama teha ja ma tean ühte kes seda oskab
nii palju kui mina olen sellega kokku puutunud siis keegi pole kurtnud liha maitse üle

Eks muidugi oleneb maitse suuresti kuidas teha ja serveerida. :wink:

Autor:  simok [ Reede Mai 30, 2008 7:14 pm ]
Teema pealkiri:  Re: lambaliha

jürto kirjutas:
Kõige parem sašlõkk on lambalihast :D



nõustun :D :P :wink:

Autor:  Uku [ Reede Aug 29, 2008 11:09 pm ]
Teema pealkiri: 

Viitnal tee ääres on söögikoht kus armeenlasest omanik teeb parimat lambapraadi ja saslõkki mida söönud olen.

Autor:  hillar [ Neljapäev Jaan 01, 2009 6:57 pm ]
Teema pealkiri: 

v2ndag2nxter kirjutas:
see lambaliha mis on pm maa sees tehtud see on kõige parem mis olla saab
aga sede peab oskama teha ja ma tean ühte kes seda oskab
nii palju kui mina olen sellega kokku puutunud siis keegi pole kurtnud liha maitse üle


Selle tegemiseks läheb resursi väga palju, aga tulemus on bueno. Vaja kooniline auk kaevata (140cm sügav), kividega ära voodertada (tumedad kivid, valged ei lähe nii kuumaks), kütta terve päeva (tohutult puid, aeg), liha vaja sisse mähkida (vooliumi sees tuleb parim) ja kiiresti sõõma hakkata peale 4 tunnist hermeetilises augus küpsemist. Kui keegi soovib võin pikemalt koos pildimaterialiga kirjeldada selle tegemist.

Autor:  Art [ Neljapäev Jaan 01, 2009 7:44 pm ]
Teema pealkiri: 

Pane aga kirjeldus üles.

Autor:  muftu [ Neljapäev Jaan 01, 2009 8:01 pm ]
Teema pealkiri: 

hillar kirjutas:
v2ndag2nxter kirjutas:
see lambaliha mis on pm maa sees tehtud see on kõige parem mis olla saab
aga sede peab oskama teha ja ma tean ühte kes seda oskab
nii palju kui mina olen sellega kokku puutunud siis keegi pole kurtnud liha maitse üle


Selle tegemiseks läheb resursi väga palju, aga tulemus on bueno. Vaja kooniline auk kaevata (140cm sügav), kividega ära voodertada (tumedad kivid, valged ei lähe nii kuumaks), kütta terve päeva (tohutult puid, aeg), liha vaja sisse mähkida (vooliumi sees tuleb parim) ja kiiresti sõõma hakkata peale 4 tunnist hermeetilises augus küpsemist. Kui keegi soovib võin pikemalt koos pildimaterialiga kirjeldada selle tegemist.

kõigepealt tuleb leida ikka vähemalt üks lammas

Autor:  kurion [ Reede Jaan 02, 2009 9:39 pm ]
Teema pealkiri: 

hillar kirjutas:
v2ndag2nxter kirjutas:
see lambaliha mis on pm maa sees tehtud see on kõige parem mis olla saab
aga sede peab oskama teha ja ma tean ühte kes seda oskab
nii palju kui mina olen sellega kokku puutunud siis keegi pole kurtnud liha maitse üle


Selle tegemiseks läheb resursi väga palju, aga tulemus on bueno. Vaja kooniline auk kaevata (140cm sügav), kividega ära voodertada (tumedad kivid, valged ei lähe nii kuumaks), kütta terve päeva (tohutult puid, aeg), liha vaja sisse mähkida (vooliumi sees tuleb parim) ja kiiresti sõõma hakkata peale 4 tunnist hermeetilises augus küpsemist. Kui keegi soovib võin pikemalt koos pildimaterialiga kirjeldada selle tegemist.


röövlipraad!

1. leht 1-st Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/