weikepõllumiees kirjutas:
Siit tulebki see probleem välja. SA EI OLE VEEL PÕLLUMEES. Liiga palju kuulad uudiseid, kus linnainimesed tühjast tähjast probleeme teevad. Alles hiljuti oli suur katastroof, et beebiporgandeid hoitakse kloorivees vms. Ei saanudki aru täpselt, kus riigis see oli, aga inimesed hakkasid arvama, et kadarbiku beebiporgandid on samamoodi. Tegelikult tuli välja, et kadarbiku nii ei tee.Kui üldse kuskil.
Ei tee need toidutööstused ka midagi ülemõistuse hullu selle toiduga.
Õnneks ei ela päris maal ammugi linnas.Linnaelu pole mulle.Seal võib aint äri ajaga ja pidu panna.
Eelistan värsket õhku ja ise filtreerin uudiseid igast muust jamast.
Kuulan nii ühe kui teise poole ära ning teen omad järeldused.
Tihti külvatakse jah paanikat.Kuid mina isiklikult näeksin Eestis ,kuidas nüüd täpsemalt öelda EL kõige rohelisemat ja natutaalsemat paika.
meil palju soid mitte nagu mujal Euroopas .Soo on looduses vee osas parim filter.
hakame siis vaatama ajalugu ,et mida sõid siis kanad ja muud loomad oma sajandeid tagasi? oli ka mingi toidugraanulid ja x viljatüübid.
Erinevad risteid/hübriide/säilitusained ongi tehtud selleks ,et 90 datel oli rahvaaru järks tõus.Oli vaja rahvas ära toita.Seal see kvaliteet alla läkski ning tänapäeval on mahe pop ning kallis.Kuna inimesed on unustanud mis on naturaalne toiduaine